Jännän hyvin mennyt tämä paasto. Vaikkei muutenkaan ole ongelmia ollut, niin tänään on tuntunut jotenkin ...seesteisemmältä. Meillä kävi vieraita, enkä kuolannut kahvipullaa ollenkaan :o Mahan murinoitakaan ei ole ollut, paitsi lounasaikaan, mutta se on normaalia, koska syön aina siihen aikaan viikolla. Jotenkin hassu olo, että miten kroppa voi näin hyvin tottua paastopäiviin, ja hyväksyä ne mutinoitta. Jopa henkisesti. 

Mä odotan näkeväni huomenna vaa'assa aivan uuden lukeman! Paino on keikkunut niin pitkään 57,x tienoilla, että nyt sen on pakko käväistä 56,x:ssä :) Tietysti vaa'an lukemat ja kevyempi olo antaa myös pitkäjänteisyyttä projektin jatkamiseen, kuten missä tahansa dieetissä.

Mä annoin itselleni kuukauden aikaa kokeilla tätä dieettiä, ja nythän se olisi ohi. Mutta ei mulla ole aikomusta lopettaa tähän, vaan hyvin voi jatkaa tavoitteen saavuttamista. Kiloissa se voisi olla ehkä 55 kg (olen lyhyt ihminen, joten liian vähän tuo ei todellakaan ole). Tärkeintä silti edelleen on oma hyvä olo, kiloista riippumatta.