Kirjoitan tätä blogia itseäni varten, seuratakseni mitä vuoropaasto saa aikaan Susiellissä. Lähtöpainoa on 59-60 kg, ja tavoitteena saavuttaa mukava olo omassa kehossa ja koon 36 vaatteissa. Pudotettavaa ei montaa kiloa ole, mutta ne on sitäkin vaikeampi karistaa. Painoa en muutenkaan kyttäile niin aktiivisesti, vaan tärkeämpää on hyvä olo.

Alkuvuodesta kokeilin Jutan Superdieettiä, joka toimi yllättävän huonosti, vaikka noudatin ohjeita tarkasti. Kaloreita en haluaisi laskeskella, Jutan dieetin ruokien päivittäinen punnitseminen oli myös minulle haastavaa. Joten nyt aion paastota kaksi päivää viikosta, maanantaisin ja torstaisin, syöden 500 kcal:n edestä kahteen osaan jaettuna. Minulle ei tuota ongelmia olla pitkään syömättä, yleensä vain tapaan korvata syömättömyyden ennemmin tai myöhemmin. Katsotaan miten tässä käy.

Aikaa annan itselleni kuukauden, ja sen jälkeen katsotaan jatketaanko, ja jos, niin miten.

Unohdin ottaa alkupainon, mutta päivällä vaaka näytti 58,5 kg, vähän vähemmän mitä yleensä.

Tänään on ollut ensimmäinen paastopäivä, ja se on sujunut yllättävän hyvin. Vaikeimmat hetket ovat tietysti vielä edessä, ennen nukkumaanmenoa. Koska olen valmistautunut huonosti, tämän päivän ateriat koostuvat tomaattikeitosta ja raejuustosta (ihan hyvä yhdistelmä sinänsä). Kalorit menevät hieman yli sallitun 500 kcal:n, mutta sallin itselleni opetteluvaiheen.

Tervetuloa lukemaan!